Sponsornieuws

Nieuw sponsorcontract VSCO ’61

We hebben ons sponsorcontract bij VSCO ’61 verlengt! We zijn al jaren trotste sponsor en supporter van de lokale voetbalvereniging en zien uit om ook komende jaren weer met hen samen te werken.


“Vanaf de start van zowel Bouwbedrijf W. van Boven als die van Bouwmarkt “De Meule” hebben beide ondernemingen de plaatselijk voetbaltrots VSCO’61 ondersteund. In een evaluerend onderhoud tussen de sponsors en de club is besloten om het Stersponsorcontract te upgraden naar een Cosponsorovereenkomst en dat voor de komende drie jaren. Tevens is overeengekomen dat zowel Bouwbedrijf W. van Boven als Bouwmarkt “De Meule” ook het team van MO17-1 blijven sponsoren.    
De vernieuwde Cosponsorovereenkomst werd deze week op het mooie sportcomplex De Heughte officieel beklonken met de ondertekening van de sponsordocumenten door Everhard Polinder, namens de beide ondernemingen en Lammert Vlieger, sponsorcommissielid van VSCO’61. Als blijk van grote dank en waardering werd de Cosponsors een mooi bloemstuk overhandigd en werd een toost uitgebracht.”

Het volledige bericht is te vinden op de website van VSCO ’61: www.vsco.nl/nieuws/2795/bouwbedrijf-w-van-boven-en-bouwmarkt-de-meule-cosponsors

Next Duurzame woning

Leave a comment