kellyfotos-internet-3459

Verbouw


Kunt u meer ruimte gebruiken of zijn onderdelen in uw woning aan vervanging toe? Wij maken uw woning comfortabel, zodat u weer jaren vooruit kunt. Woningen met alle moderne comfort, met opvallend veel ruimte en met behoud van de vaak fraaie authentieke details. Juist in dit soort projecten komt de liefde voor ons vak tot uiting. Wij combineren modern comfort, kennis van materialen, respect voor de technieken met duidelijke communicatie met opdrachtgevers. Die mix zorgt dat we niet alleen zeggen dat we ‘bouwen aan uw toekomst’, maar dat steeds opnieuw waarmaken. Iedere klant is anders en dus zorgen we ook iedere keer weer voor een uniek project.

Uitbouw

Uw woonkamer uitbouwen, een ruimere keuken of een speelkamer voor de kinderen. Een uitbouw is een enorme aanwinst voor uw huis en leefcomfort.
Zorg daarom dat u dit goed regelt. Bouwbedrijf Van Boven zorgt niet alleen dat het goed gebeurt, maar ook dat het snel gerealiseerd wordt. Zo hoeft u niet wekenlang in een verbouwing te zitten.


Hoge isolatiewaarde
Naast hoogwaardige kwaliteit en een uitstekend afwerkingsniveau zorgen wij ook voor een zeer hoge isolatiewaarde. Dat scheelt u enorm in de portemonnee.


Vergunning uitbouw
Wij merken vaak dat er onduidelijkheid is omtrent het aanvragen van een vergunning voor een uitbouw. Moet ik een vergunning aanvragen of kan ik zonder vergunning een uitbouw realiseren, zijn veel gehoorde vragen.Wilt u weten of uw bouwproject een vergunning vereist? U kunt dit gemakkelijk nakijken op de website van ‘Omgevingsloket‘. Wanneer u een vergunning nodig hebt, is het ook verplicht om uw bouwtekening door een gespecialiseerd bedrijf te laten verzorgen, waarmee wij aan de slag kunnen.

Wilt u advies?

Het kan spannend zijn om te gaan verbouwen, daarom adviseren en informeren we u graag. Voor een persoonlijk gesprek kunt u altijd mailen of bellen. Omdat wij niet altijd aanwezig zijn op kantoor, wordt onze telefoon doorgeschakeld naar bouwmarkt ‘de Meule’ een onderdeel van ons bedrijf, zodat u altijd te woord gestaan wordt.