_MG_7431

Onderhoud & Renovatie


Natuurlijk probeert u uw woning of pand zo goed mogelijk te onderhouden. Zelfs met al die moeite kan het voorkomen dat uw stulpje professioneel onderhoud nodig heeft om goed bruikbaar te blijven en schieten wij u graag te hulp om aan al uw wensen te voldoen.

Door onze ruime ervaring met verschillende nieuwe, maar ook historische gebouwen met monumentale bestemmingen, denken wij met u mee om het geheel zo mooi mogelijk af te werken.

Onderhoud

Wanneer er aspecten van uw woning verouderd zijn, kan dit erg lastig zijn, terwijl wij het vakkundig voor u op kunnen lossen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de verouderde deuren, een lekkage in de badkamer, het opnieuw stuken van de muren in uw woonkamer. Veel van deze klussen kunnen ook wel verbouw genoemd worden.

Dakrenovatie

Uw dak heeft niet veel, maar wel nauwkeurig onderhoud nodig. Met het dak als kwetsbaarste gedeelte van uw huis is het wenselijk om oplettend te zijn op verschuivende dakpannen kleine scheurtjes in uw dakbedekking, omdat kleine renovaties nu eenmaal goedkoper zijn dan het vervangen van het hele dak.

Monumenten

U heeft uw monumentale droomhuis gekocht, maar blijkt er hier en daar toch nog een beetje lek en scheef te zijn aan dit paleisje. Natuurlijk is het niet ongewoon dat gebouwen van ouderdom niet voorzien zijn van de nieuwste technieken, maar soms is het nodig om te renoveren om het veilig bewoonbaar te houden.

Vooral bij gebouwen met geschiedenis is het wenselijk de charme van het pand niet te verliezen en bij aanpassingen de technieken dusdanig toe te passen dat het past bij de bouwstijl. Hierin hebben wij ruime ervaringen door het grote aantal oude huizen in de omgeving die wij in stijl hebben mogen renoveren.

Wanneer u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand, hebt u naast een prachtig huis, ook extra regels waar u zich aan dient te houden. Meer over de mogelijkheden en beperkingen kunt u vinden op de website van Monumenten.

Wilt u even overleggen?

Wij adviseren en informeren u graag! Voor een persoonlijk gesprek kunt u altijd mailen of bellen. Omdat wij niet altijd aanwezig zijn op kantoor, wordt onze telefoon doorgeschakeld naar bouwmarkt ‘de Meule’ een onderdeel van ons bedrijf, zodat u altijd te woord gestaan wordt.