kellyfotos-internet-8090

Nieuwe woning bouwen


U denkt na over het bouwen van een eigen woning. Dan is het belangrijk goed te oriënteren en u te laten informeren.
Stel uzelf de vragen:

  • Hoe groot moet het huis worden?
  • Welke functionele ruimtes heeft u nodig?
  • Wilt u een energiezuinige woning met slimme en besparende oplossingen?
  • En heel belangrijk, in welke stijl wilt u wonen?
  • Denkt u aan een woonboerderij, wilt u landelijk wonen of denkt u aan een moderne strakke woning?

Wanneer u een definitieve bouwtekening heeft, kunnen wij een nauwkeurige offerte voor u opstellen. Wij kunnen u in contact brengen met bouwkundig teken- en adviesbureaus om eerst uw plannen uit te werken naar de bouwaanvraag toe. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bouwgarant


Bij ons heeft u zekerheid, omdat we zijn aangesloten bij de landelijkeZorganisatie ‘Bouwgarant’. Lid worden van deze organisatie gaat niet zomaar. Wij moeten over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle bouwbedrijven worden, ook als zij al aangesloten zijn, regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Voor de bouw van een nieuwe woning kan het zelfs een eis van de bank zijn om een aannemer in de arm te nemen die het ‘bouwgarant’-keurmerk. Meer informatie kunt u vinden op de website van ‘Bouwgarant‘.

Wilt u advies?

Een eigen huis bouwen is niet niets! Wanneer de tekeningen klaar zijn en de vergunningen onderweg, kunnen wij u uitermate goed begeleiden in het bouwproces. Omdat wij niet altijd aanwezig zijn op kantoor, wordt onze telefoon doorgeschakeld naar bouwmarkt ‘de Meule’ een onderdeel van ons bedrijf, zodat u altijd te woord gestaan wordt.