_MG_7434

Maatwerk


Dat ieder huis verschillend is, hoeven we niet uit te leggen. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het op maat maken van essentiële onderdelen van uw woning. In onze werkplaats maken wij onder andere dakkapellen en dakramen, kozijnen en trappen op maat, zodat het precies in uw woning past.

Dakkapellen en dakramen

Met een dakkapel krijgt u extra ruimte en licht in uw slaapkamer of zolder.  Zo kunt u groter wonen zonder te verhuizen. Op de website van ‘Omgevingsloket‘ kunt u nakijken of u een bouwvergunning nodig heeft of dat u deze niet nodig hebt.


Dakkapellen
Er zijn verschillende mogelijkheden voor dakkapellen:

  • Dakkapel op maat
  • Dakkapel met schuin dak
  • Dakkapel met plat dak
  • Dakkapel in riet

Er is een grote verscheidenheid aan materialen (hout of kunststof) en stijlen. Wij bekijken met u wat het beste aansluit bij uw woning. Uiteraard verzorgen wij het ontwerp, plaatsing en eindafwerking.


Dakramen
Wilt u alleen meer licht op uw zolder? Dan kan een dakraam uitkomst bieden. Wij werken met de materialen van hoge kwaliteit, zodat we een lange levensduur van onze producten kunnen garanderen.

Kozijnen

Zowel voor bestaande bouw als nieuwbouw leveren en monteren wij kozijnen op maat. U kunt kiezen voor duurzame houten of kunststofkozijnen.

Ongeacht of u kiest voor houten of kunststof kozijnen, alles wordt kant en klaar aangeleverd. Op aangeven van u, monteren wij dan de originele voordeur inclusief het hang- en sluitwerk. Wij stellen dan tevens de ramen en deuren af.


Flexibel
Wij, en u dus ook niet, zitten niet vast aan standaard bouwtechnieken. We denken met u mee in vernieuwende ideeën en kunnen met onze ervaring, toewerken naar een hoogwaardig resultaat.

Trappen en interieurbouw

Een trap heeft vaak een dominante plek in uw woning. Wij realiseren trappen in elk gewenst formaat en met de juiste uitstraling. Van standaard tot luxe trappen. Zo weet u zeker dat uw trap straks lekker loopt, voldoet aan de veiligheidseisen en bovendien een leven lang constructief in orde blijft.


Trappen en meer
Naast het bouwen van de trap, kunnen wij ook het hele proces uit handen nemen. Bijvoorbeeld;

1.       Het maken van het trapgat en verwijderen van uw huidige vlizo- of uitplooitrap

2.       Het monteren van leuningen en hekwerk vide

3.       Het verleggen van uw centraaldoos


Hoe gaan we te werk? 
Tijdens een vrijblijvende afspraak bij u thuis inventariseren we uw wensen en de mogelijkheden die de ruimte biedt. Nadat u uw keuze heeft bepaald qua houtsoort en uitstraling van de trap (standaard, modern of klassiek), ontvangt u van ons een offerte.

Heeft u advies nodig?

Je wilt dat alles in je huis bij elkaar past en netjes is afgewerkt. Juist omdat  Wij zijn niet altijd aanwezig op kantoor. Om u toch altijd te woord te kunnen staan, is onze telefoon op de momenten dat wij afwezig zijn doorgeschakeld naar bouwmarkt ‘De Meule’, onderdeel van ons bedrijf.