Meer dan 25 jaar ervaring in bouwen, verbouwen, onderhoud, renovatie en restauratie.

 


 Onze diensten

Wij bouwen aan uw toekomst.
 Of het nu gaat om het verbouwen van uw zolder of het bouwen van een vrijstaande woning met grote schuur. Bouwbedrijf van Boven heeft alle kennis en ervaring in huis om uw wens te realiseren.

Wij vinden het niet meer dan logisch dat iedere opdrachtgever zijn wensen en budget heeft.
 Samen brengen we uw wensen in kaart zodat het resultaat optimaal is.


Over ons

Bouwbedrijf Van Boven is het meest ervaren bouwbedrijf in de gemeente Oldebroek. Door die jarenlange ervaring, zijn wij in staat om niet alleen te bouwen, maar ook met u mee te denken. In 1991 richtte Wim van Boven zijn bouwbedrijf op. Het bedrijf groeide gestaag en is thans een gerenommeerd bouwbedrijf in Oosterwolde en omgeving. Wim heeft inmiddels de dagelijkse leiding overgedragen aan schoonzoon Everhard Polinder.

Wij geven u graag advies om alle mogelijkheden te bekijken.
 Mogelijkheden waar u misschien niet bij stil staat, maar die wel het gewenste resultaat opleveren. Wij onderscheiden ons door onze hoogwaardige kwaliteit en door kleinschaligheid zijn wij flexibel in te zetten.


Persoonlijk advies

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Desgewenst maken wij een passende offerte. Wij bespreken uw wensen graag in een persoonlijk gesprek.

Neem contact met ons op.